System HACCP jest zbiorem procedur mających na celu wykrycie i neutralizację ryzyka związanego z danego rodzaju produkcją przemysłową lub działalnością usługową. Ze względu na wymierne zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumentów powodowane przez ryzyka związane z produkcją i obrotem żywnością system HACCP jest szczególnie potrzebny w firmach z branży żywnościowej. Jednak sam system HACCP to nie wszystko. Aby zapewnić jego działanie potrzebne jest szkolenie HACCP - przygotowujące pracowników do stosowania tego systemu w praktyce. Jednorazowe szkolenie HACCP nie jest jednak wystarczające i dlatego powinny być one cyklicznie ponawiane.

Fachowe odkurzanie powierzchni dywanów
Wiele osób korzysta obecnie z usług profesjonalnych firm, które zajmują się dokładnym oczyszczaniem powierzchni dywanów i wykładzin. Firma SZOP świadcząca usługi z tego zakresu dysponuje specjalistycznym sprzętem, dzięki czemu wszelkiego rodzaju zlecenia realizowane są w szczególnie szybkim tempie. Propo...