System HACCP jest zbiorem procedur mających na celu wykrycie i neutralizację ryzyka związanego z danego rodzaju produkcją przemysłową lub działalnością usługową. Ze względu na wymierne zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumentów powodowane przez ryzyka związane z produkcją i obrotem żywnością system HACCP jest szczególnie potrzebny w firmach z branży żywnościowej. Jednak sam system HACCP to nie wszystko. Aby zapewnić jego działanie potrzebne jest szkolenie HACCP - przygotowujące pracowników do stosowania tego systemu w praktyce. Jednorazowe szkolenie HACCP nie jest jednak wystarczające i dlatego powinny być one cyklicznie ponawiane.
Producent lakierów samochodowych
Produkty lakiernicze, wykorzystywane są w różnych branżach. Korzysta z nich branża samochodowa, przemysł i szkutnictwo. Można je wygodnie zakupić w firmie Troton. To ceniony na rynku producent lakierów samochodowych, którego wizytówką jest najwyższa jakość. W asortymencie producenta znajdują się specja...