System HACCP jest zbiorem procedur mających na celu wykrycie i neutralizację ryzyka związanego z danego rodzaju produkcją przemysłową lub działalnością usługową. Ze względu na wymierne zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumentów powodowane przez ryzyka związane z produkcją i obrotem żywnością system HACCP jest szczególnie potrzebny w firmach z branży żywnościowej. Jednak sam system HACCP to nie wszystko. Aby zapewnić jego działanie potrzebne jest szkolenie HACCP - przygotowujące pracowników do stosowania tego systemu w praktyce. Jednorazowe szkolenie HACCP nie jest jednak wystarczające i dlatego powinny być one cyklicznie ponawiane.

Dlaczego konwersja w marketingu jest taka istotna?
O sukcesie w marketingu internetowym decydują różne czynniki. Czasami nawet z pozoru nieważny drobiazg może się przełożyć na to, że konwersja email marketing będzie wysoka lub cała kampania nie przyniesie większych efektów. Dlatego też zawsze warto sprawdzać dostępne w sieci porady, aby uniknąć podst...