System HACCP jest zbiorem procedur mających na celu wykrycie i neutralizację ryzyka związanego z danego rodzaju produkcją przemysłową lub działalnością usługową. Ze względu na wymierne zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumentów powodowane przez ryzyka związane z produkcją i obrotem żywnością system HACCP jest szczególnie potrzebny w firmach z branży żywnościowej. Jednak sam system HACCP to nie wszystko. Aby zapewnić jego działanie potrzebne jest szkolenie HACCP - przygotowujące pracowników do stosowania tego systemu w praktyce. Jednorazowe szkolenie HACCP nie jest jednak wystarczające i dlatego powinny być one cyklicznie ponawiane.

Jaka firma oferuje przydomowe oczyszczalnie ścieków?
W dzisiejszych czasach coraz bardziej popularne stają się następujące urządzenia, które wchodzą w skład układu takiego jak oczyszczalnie ścieków. Oczyszczane odpadów w warunkach domowych z tym także związane są sprzęty powyższego typu. Oczyszczalnie ścieków pozytywnie wpływają również na środowi...