System HACCP jest zbiorem procedur mających na celu wykrycie i neutralizację ryzyka związanego z danego rodzaju produkcją przemysłową lub działalnością usługową. Ze względu na wymierne zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumentów powodowane przez ryzyka związane z produkcją i obrotem żywnością system HACCP jest szczególnie potrzebny w firmach z branży żywnościowej. Jednak sam system HACCP to nie wszystko. Aby zapewnić jego działanie potrzebne jest szkolenie HACCP - przygotowujące pracowników do stosowania tego systemu w praktyce. Jednorazowe szkolenie HACCP nie jest jednak wystarczające i dlatego powinny być one cyklicznie ponawiane.

Nasza Pralnia - najlepszy magiel Warszawa.
Nasza Pralnia to profesjonalne przedsiębiorstwo zajmujące się realizowaniem zleceń związanych z praniem oraz prasowaniem ubrań, odzieży roboczej, koszul, obrusów, skór, wykładzin, dywanów czy tapicerek. Na obrusy i dywany o dużej powierzchni mamy specjalnie przygotowane maszyny prasujące, takie, jak nowocz...